Om oss

Vi erbjuder konsulttjänster, rekrytering och search inom IT och Teknik.

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma. Det är något du kommer att märka om du arbetar med oss. Vi kan snabbt få fram rätt kandidater och konsulter. Det är mycket lönsamt att anlita oss.

Vi har 100 kompetenta trevliga konsulter. Inom IT arbetar vi främst med Drift, Support och Applikationshantering inom teknik är de flesta Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer och avancerade montörer.

Thalamus IT Consulting ABs verksamhet startade år 2000. Våra trevliga HR konsulter har över 17års erfarenhet och har gjort över 1000 rekryteringar till teknikbolag med kompetenser såsom Driftstekniker, IT-support, Utvecklare, Processingenjörer, Civilingenjörer, Serviceingenjörer, Produktionschefer, Systemspecialister, Inköpare och mycket mer.

 

Affärsidé

Thalamus är ett konsultbolag inom IT och teknik som även erbjuder search, rekrytering, HR tjänster outsourcing och specialistkunnande inom IT-lösningar. Våra kunskapsdrivna medarbetares arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Vår vision

Vår vision är att ha en stabil lönsam tillväxt med en bibehållen personlig kontakt med medarbetare och kunder. Thalamus ska vara det självklara valet som leverantör av konsult & rekryteringstjänster inom teknik och IT. Vi ska också hävda oss i konkurrensen om att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Historik

People to People IT consulting grundas 2000. 2004 köps IT konsultföretaget Danovia. 2007 förvärvar det börsnoterade Thalamus Networks bolaget. I december 2009 köper Kaj Böving majoriteten av aktierna i bolaget som då är ett affärsområde inom Hifab. 2010 startar vi vårt nya affärsområde rekrytering, vi byter namn till Thalamus IT Consulting och flyttar till nya lokaler i Alviks strand.

Varför ska man anlita Thalamus? 

Information från ett WSIWYG custom field om SEARCH

Information från ett WSIWYG custom field om HYRKÖP

Information från ett WSIWYG custom field om VARFÖR THALAMUS

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande