Ledning

Varför ska man anlita Thalamus?

Våra kärnvärden är snabba , trevliga och lönsamma. Det kommer du att märka om du anlitar eller arbetar hos oss. Vi har mycket lång erfarenhet. Vi har hjälpt kunder med teknik och IT kompetens i 18 år. Våra HR konsulter har gjort  1000- tals IT och teknikrekryteringar.  Thalamus har 100 trevliga och snabba anställda medarbetare.  Det lönsamt att anlita oss.

Vad gör Thalamus?

Vi erbjuder konsulttjänster, search, rekrytering, hyrköp och HR tjänster inom IT & Teknik.

Vad kan Thalamus IT-konsulter?

Thalamus konsulter är fast anställda enligt kollektivavtal och arbetar med samtliga delar inom IT-infrastruktur. Exempelvis Supporttekniker/Helpdesk, Drifttekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

 

Erfarenheten av våra konsulter varierar från juniora till seniora och anpassas alltid efter era behov. Våra konsultchefer har även erfarenhet av att tidigare vara IT-konsulter vilket gör att de har en bred kunskap och förståelse för området. Det gör att de snabbare kan sätta sig in i dina behov och anpassa det efter din verksamhet. Så behöver ni IT-konsulter till er verksamhet, tveka inte att höra av er till oss på Thalamus så berättar vi mer.

Vad kan Thalamus teknikkonsulter?

Thalamus har idag konsulter hos många spännande och  intressanta teknikbolag.

Exempel på uppdrag inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

Search/Rekrytering och HR tjänster

Vi har mycket goda chanser att hitta den kandidat ni söker.  Vi börjar snabbt med search i olika databaser (monster,linked in mm), CV-samlingar, upparbetade nätverk och via sociala medier) samt annonserar på de stora rekryteringssajterna. Utöver det har vi platsannonser varje tisdag & torsdag i Stockholms största tidning metro. Ni vill troligtvis ha duktiga medarbetare, med rätt kompetens, attityd och som passar in i personalgruppen. Eftersom Thalamus HR konsulter har 18 års erfarenhet kan du därför känna dig säker på att vi kan vår sak att ”searcha” upp och presentera rätt person. Vi genomför även tester. Vi tillhandahåller även kvalificerade HR-tjänster. Vi kan fungera som en utökad specialistresurs till befintliga personalavdelningar och/eller som en egen HR-avdelning till företag som saknar egen HR-avdelning.

Varför ska man arbeta på Thalamus?

Du blir alltid trevligt bemött av oss. Du får alltid snabbt svar på frågor. Det är lönsamt för dig att arbeta hos oss. Vi har IT telekomavtalet vilket innebär att du får månadslön, pension mm. Vi har många spännande kunder och uppdrag.

 

Vilka driver Thalamus?

Fd Sverigechefen för Randstad, entreprenören som drev konsultföretaget Arvako från 0-700 anställda och nyckelpersoner från varje affärsområde

Information från ett WSIWYG custom field om SEARCH

Information från ett WSIWYG custom field om HYRKÖP

Information från ett WSIWYG custom field om VARFÖR THALAMUS

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande