Varför konsulter från Thalamus?

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig!

Partnerskap är viktigt för oss, vi är specialiserade inom IT/Teknik och har idag över 100 konsulter ute på uppdrag.

Våra konsulter har bra anställningsavtal (Fastlön, kollektivavtal och bra villkor) och har jobbat med oss länge, så vi vet vad vi levererar.

Våra konsultchefer har själva en lång bakgrund som konsulter och har stor förståelse för era behov.

 

IT-KONSULTER

Våra IT-konsulter är specialister inom IT-infrastruktur, främst inom Windows men även MAC. Vi har konsulter på olika kompetensnivåer och personliga egenskaper som kommer att matchas utifrån erat företag. Våra konsulter har arbetat hos oss i flera år, vilket ger oss bra koll på deras kompetenser och erfarenheter. Stor del av deras styrka är ett starkt intresse av IT och viljan att lösa problem. Konsultera erbjuds certifieringar inom infrastruktur för att hålla sig uppdaterade i de senaste teknikerna.

Våra konsulter erbjuds trygga tillsvidareanställningar, kollektivavtal, certifieringar och olika förmåner.

Vi har en tät kontakt med våra konsulter och kommer gärna ut till er regelbundet. Våra konsultchefer har även erfarenhet av att arbeta inom IT och HR vilket underlättar när ni har frågor angående konsulter, tjänster eller avtal.

Vanliga tjänster där vi tillhandahåller IT-konsulter: Helpdesk/Supporttekniker, Onsite tekniker, Drifttekniker, Nätverkstekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare.

 

TEKNIKKONSULTER

Våra teknikkonsulter arbetar inom väldigt varierade roller på spännande och intressanta teknikbolag. De har bra anställningsavtal med kollektivavtal, fast lön och ett starkt teknikintresse. Vi har konsulter med olika bakgrunder inom teknik och deras personliga egenskaper kommer att matchas utifrån ert företags behov. Våra seniora rekryterare och konsultchefer har jobbat med rekrytering och konsultverksamhet inom teknik sedan innan år 2000.

Vanliga tjänster där vi tillhandahåller teknikkonsulter:  Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

 

Hur ser processen ut, om vi vill ha en konsult?

När ni väljer att ta in en konsult från oss så börjar vi alltid med att gå igenom en kravspecifikation på erfarenheter och kunskaper som krävs för rollen. Vi bildar oss en uppfattning om arbetsplatsen och vad som är viktigt för att jobba hos just er. Efter denna process så matchar vi detta med våra befintliga konsulter, lägger ut en annons och searchar efter rätt profil. Vi skickar sen fram kandidater som vi tycker matchar det ni söker och er urvalsprocess börjar.

När kandidaten varit på slutintervju hos er och är utvald så skriver vi ett konsultavtal och bestämmer startdatum.

 

Behov just nu eller frågor?

Skicka ett mejl till oss på partner@thalamus.se eller ring någon av oss nedan så hjälper vi er.