Thalamus drift

Vi är specialiserade på drift för bolag på 10-100 personer, där vi tar oss an helhetsansvar eller delar av er drift. I en uppsjö av IT-bolag så är det svårt att veta vem man ska välja men det viktigaste är att hitta en samarbetspartner som förstår ens behov och finns tillhands för att förebygga era problem. Det ska vara långsiktigt och ligga i ramen för era mål.

 

Vi har jobbat med IT-drift och infrastruktur i över 20 år, där vi har hjälpt våra kunder att ha en fungerande IT-struktur. Både genom att stötta upp med konsulter och drift. Vi brinner för att hjälpa, optimera och arbeta med IT. Är du nyfiken på att höra mer kommer vi gärna ut för att höra hur vi kan hjälpa just dig. Nedan ser ni några utvalda delar vi jobbar med:


Windows

Vi jobbar till störst del med Windows där vi har hand om allt från klienter, servrar och applikationer. Vår vision är att automatisera så mycket som möjligt för att ni ska slippa extra kostnader och för att få er verksamhet att flyta på. Hur en sådan lösning ser ut beror mycket på era behov.

 

 

Molntjänster

Att jobba med molntjänster är en naturlig del i att ha en flexibel IT-miljö. Vi jobbar mycket med Office365 för att göra era filer tillgängliga även fast du inte är på kontoret. Vi har även ett eget moln för att kunna tillgodose flera behov, exempelvis vid backuplösningar.

 

 

Datorer/Utrustning så som telefoni och skrivare.

Att datorn och kringutrustning ska funka ser man som en självklarhet men vad gör ni när så inte är fallet? Vi gillar att sätta upp färdiga installationspaket anpassade för ert företag. Det gör att vi smidigt kan få ut datorer på plats, att vi har bra koll på just er uppsättning och snabbt kan avhjälpa fel om något skulle dyka upp.

 

 

Nätverk

Företagets vener och något som ständigt måste vara igång för att inte skapa några problem. Vi jobbar mycket med Cisco och har lång erfarenhet av att jobba med nätverk och säkerhet. Tillsammans sätter vi upp en plan för hur just ert nätverk ska fungera så smidigt som möjligt.

 

 

Applikationer/Mejl

Applikationer varierar på bolag och ibland även på vilken avdelning man sitter. Låt oss ta hand om din licenshantering och sätta upp ett enkelt sätt för att tilldela applikationerna till rätt avdelning.

 

 

Inköp

För att undvika bekymmer med IT är det alltid en fördel att bestämma sig för vissa modeller av datorer, telefoner och kringutrustning. Detta för att kunna säkerställa att dessa fungerar bra med applikationer och viktiga element i ert dagliga arbete. Det gör att man kan undvika många fallgropar och problem som annars skulle uppkomma. Vi hjälper både till med inköp, att preparera datorerna och kvalitetssäkring.

 

Backup

Man vet aldrig när olyckan är framme och att då på ett så smidigt sätt som möjligt få tillbaka viktiga filer är livsviktigt för verksamheten. Vi hjälper till att säkerställa så ni har den backup ni behöver och slipper vara oroliga när olyckan väl är framme.

 

 


 

DU är viktigast

Vi har flera olika lösningar och delar vi jobbar med men det viktigaste för oss är att skapa en lösning som är anpassad efter era behov, att ni känner att ni är i fokus och kan släppa de delar ni vill ha hjälp med. Ett samarbete som ska få er att ha mer tid på er kärnverksamhet.

 

För frågor så går det bra att kontakta oss här nedanför eller fylla i formuläret