Rekrytering

Hyrköp

Vi behöver någon nu men vet inte hur det ser ut om ett halvår.
Kan man ”ta över” en konsult?

Ofta är det svårt att veta hur konjunkturläget eller orderläget ser ut om ett halvår. Man vill inte heller lära upp en nya personer i part och minut.

hyrrekrytering

Det händer ofta att våra kunder vill anställa konsulten som de hyr in för att de tycker att han eller hon är så bra. Det bästa är om vi vet i alla fall vad ni tror från början. Då kan vi skicka en konsult som kan tänka sig att börja arbeta fast hos er.

Det är oftast bättre att hyra in kompetensen till att börja med. Vill ni kan ni därför välja att hyra en konsult i 6 månader eller mer och därefter välja att anställa konsulten utan någon rekryteringsavgift. Då kan ni testa kandidaten och kandidaten kan testa er. (Ni ska ju BÅDA trivas med varandra)

Processen ser i övrigt likadan ut som vid ett rent rekryteringsuppdrag.

Information från ett WSIWYG custom field om SEARCH

Information från ett WSIWYG custom field om HYRKÖP

Information från ett WSIWYG custom field om VARFÖR THALAMUS

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande