Rekrytering

Rekrytering

En lyckad rekrytering är en rekrytering där både den nyanställde och du som uppdragsgivare är nöjd. Och vi förstås.

Vi är HR specialister inom IT & Teknik

För att lyckas med en rekrytering krävs både förståelse för och kunskap om den bransch det handlar om. Våra HR och rekryteringskonsulter har 18 års erfarenhet  av IT & teknikrekryteringar och därför har vi ett mycket stort nätverk. Vi håller ständig kontakt med dig  som kund, medan vi söker, väljer ut och intervjuar lämpliga kandidater. Därefter presenterar vi de mest lämpade personerna för er.

Hyrköp

Ibland kan det vara bättre att hyra in kompetensen än att anställa. Vill ni kan ni därför välja att hyra en konsult i 6 månader eller mer och därefter välja att anställa konsulten utan någon rekryteringsavgift. Processen ser i övrigt likadan ut som vid ett rent rekryteringsuppdrag. Läs mer om hyrköp här.

Exempel på genomförda rekryteringar inom IT:

Systemspecialister, Applikationskonsulter, Databasadministratörer, Driftstekniker, Helpdeskmedarbetare, Projektledare, IT-support, IT-administratör, Nätverksadministratör, Utvecklare, PC-tekniker, Nätverkstekniker, Servertekniker, Systemarkitekter, Web Designer och Systemansvariga.

Inom teknik:

Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

HR-tjänster

Vi tillhandahåller även kvalificerade HR-tjänster. Vi fungerar som en utökad specialistresurs till befintliga personalavdelningar och/eller som en egen HR-avdelning till företag som saknar egen sådan. Du kan anlita en HR-konsult i begränsad omfattning (hel- eller deltid) eller till vissa specifika uppdrag/projekt. Det kan handla att komma igång med utvecklingssamtal, rekryteringar, rehabilitera, utveckla ledarskapet eller göra arbetsmiljökartläggningar. Det kan handla om lagar och avtal, uppsägningar, teckna kollektivavtal, dokumentera personalhandbok och policys.

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande