VARFÖR SKA MAN ANLITA THALAMUS?

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma. Det kommer du att märka om du anlitar oss. Vi har mycket lång erfarenhet, då vi hjälpt kunder med teknik och IT kompetens i 19 år. Våra rekryterare har gjort 1000- tals IT och teknikrekryteringar,  våra konsultchefer har själva varit konsulter så vi har stor förståelse för er verksamhet. Thalamus har över 100 trevliga och snabba anställda medarbetare.  Det lönsamt att anlita oss, då vi är bra på att matcha kompetens och person med tjänster.  Vi har många referenser som vi är stolta över.

 

VAD GÖR THALAMUS?

Vi erbjuder konsulttjänster, search, rekrytering, hyrköp och HR tjänster inom IT & Teknik.

 

VAD KAN THALAMUS IT-KONSULTER?

Thalamus konsulter är fast anställda enligt kollektivavtal och arbetar med samtliga delar inom IT-infrastruktur. Exempelvis Supporttekniker/Helpdesk, Drifttekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

 

Erfarenheten av våra konsulter varierar från juniora till seniora och anpassas alltid efter era behov. Våra konsultchefer har även erfarenhet av att tidigare vara IT-konsulter vilket gör att de har en bred kunskap och förståelse för området. Det gör att de snabbare kan sätta sig in i dina behov och anpassa det efter din verksamhet. Så behöver ni IT-konsulter till er verksamhet, tveka inte att höra av er till oss på Thalamus så berättar vi mer.

 

VAD KAN THALAMUS TEKNIKKONSULTER?

Thalamus har idag konsulter hos många spännande och intressanta teknikbolag.Konsulterna är fast anställda med kollektivavtal (månadslön  enligt it/ telekomavtalet)  och arbetar med samtliga funktioner på teknikbolag.Exempel på uppdrag inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

 

SEARCH/REKRYTERING OCH HR TJÄNSTER

Vi har mycket goda chanser att hitta den kandidat ni söker.  Vi börjar snabbt med search i olika databaser (monster,linked in mm), CV-samlingar, upparbetade nätverk och via sociala medier) samt att vi annonserar på de stora rekryteringssajterna.. Eftersom Thalamus HR konsulter har 19 års erfarenhet kan du därför känna dig säker på att vi kan vår sak att ”searcha” upp och presentera rätt person. Vi genomför även tester (tex OPQ) . Vi tillhandahåller även kvalificerade HR-tjänster. Vi kan fungera som en utökad specialistresurs till befintliga personalavdelningar och/eller som en egen HR-avdelning till företag som saknar egen HR-avdelning.

 

VILKA DRIVER THALAMUS?

Ledningsgruppen består av:

Kaj Böving, VD 30 års erfarenhet av rekrytering och konsulttjänster (Fd Sverigechefen för Randstad, entreprenören som drev konsultföretaget Arvako från 0-700 anställda.)

Camilla Molander Rekryterare  18 års erfarenhet av rekrytering och konsulttjänster

Christer Johansson Rekryterare 18 års erfarenhet av rekrytering och konsulttjänster

Felix Hernvall Konsultchef 8 års erfarenhet som IT konsult och konsulttjänster