Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig!

Det är alltid enkelt att hyra in konsulter från oss både under längre eller kortare perioder. Vi erbjuder konsulter inom IT/Teknik och har idag över 100 konsulter ute på uppdrag. Våra konsulter har bra kollektivavtal (IT telekomavtalet som erbjuder b.la fast månadslön) och har jobbat med oss en längre tid så vi vet vad vi levererar. Våra konsultchefer finns alltid tillgängliga under arbetets gång för att göra allt så smidigt som möjlig för er. Vi har själva en lång bakgrund som konsulter och har stor förståelse för era behov.

 

IT-KONSULTER

Vi arbetar med samtliga delar inom IT-infrastruktur. Där vi tillhandahåller konsulter inom Helpdesk/Supporttekniker, Drifttekniker, Nätverkstekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows där vi även certifierar våra konsulter.

 

TEKNIK-KONSULTER

Vi arbetar med många spännande och intressanta teknikbolag. Exempel på erbjudandet inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.