Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig! För att lyckas med att hitta rätt medarbetare krävs både förståelse för och kunskap om den bransch det handlar om. Vi är specialister på konsulttjänster och rekrytering inom IT & Teknik och har lång erfarenhet.  Vi gör ca 100 rekryteringar per år och har 110 anställda konsulter. För att få veta mer klicka på respektive område.

Thalamus IT

Vi arbetar med samtliga delar inom IT-infrastruktur. Exempelvis Supporttekniker/Helpdesk, Drifttekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

Thalamus Teknik

Vi arbetar med många spännande och intressanta teknikbolag. Exempel på uppdrag inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

Varför ska man välja Thalamus?

Vi har mycket lång erfarenhet, då vi hjälpt kunder med teknik och IT kompetens i 19 år. Våra rekryterare/konsultchefer har gjort 1000-tals IT och teknikrekryteringar. Vi är stolta över våra 100 + trevliga medarbetare som jobbar ute hos våra kunder. Det lönsamt att anlita oss, då vi är bra på att matcha kompetens och person med tjänster. Våra konsultchefer har själva varit konsulter så de har stor förståelse för er verksamhet. Då vi är en platt organisation är vi anpassningsbara och kan lätt anpassa oss efter ert företag. Vi har många referenser som vi är stolta över och gärna delar med oss av.

Hur hittar vi kandidater?

Vi har mycket goda chanser att hitta den kandidat ni söker.  Då vi använder oss av search i CV-samlingar, upparbetade nätverk och via sociala medier (LinkedIn, Monster, mm.). Vi annonserar på flera stora annonseringssiter och har bredd erfarenhet av både IT/teknik då vi jobbat inom området i över 19 år.