LEDNING

Kaj Böving

VD, entreprenör, pappa, man, kitesurfare, djurgårdare m.m som på fritiden helst spenderar sin tid i, på eller intill Östersjön. Startade 1988 23 år gammal bemanningsföretaget Arvako  som såldes till Randstad 2004. Var Sverigeschef på Randstad 2004-2008. Efter ett år som konsult på Almega så köpte Kaj  2009 majoriteten av aktierna i Thalamus (som då hette people to people)

kaj.boving@thalamus.se


Camilla Molander

Rekryterare utbildad lärare.  Rekryterat 1000-tals personer inom IT & teknik på Arvako, Randstad och Thalamus och tycker fortfarande att det är superkul & intressant  att intervjua. Camilla beskriver sig själv : ”Simply the best i nästan allt faktiskt. Supertrevlig, snabb i löpspåret , lagar kick-ass mat och en hejjare på rekrytering. Jag anser att det är viktigt att vara ödmjuk.”

camilla.molander@thalamus.se


Christer Johansson

Rekryterare. Christer har sedan 8 Januari 2000 intervjuat c:a 10 000  personer inom IT & teknik och vill intervja tills månen trillar ner eller så länge han håller på AIK. Christer har  enligt sig själv fortfarande inte kommit ur sin 50-års kris, har allvarlig träningsdamp, springer & cyklar i parti & minut, gillar motorcyklar & rena bilar.

christer.johansson@thalamus.se


Felix Hernvall

Konsultchef. Han har med sin energi sprungit hela vägen från IT-konsult till huvudkontoret och bosatt sig där. Han finner otrolig lycka i att se andra utvecklas och trivas på företaget. När han inte är på jobbet blir det träning, resa och äventyr.

felix.hernvall@thalamus.se


 

ÖVRIGA MEDARBETARE PÅ KONTORET

Andreas Johansson

Konsultchef, Har tidigare varit IT-konsult med fokus på infrastruktur. Erfarenheter som han nu har  glädje av som  Konsultchef. Andreas spenderar fritiden med sin familj och tycker om att träna och hålla igång.

andreas.johansson@thalamus.se


 

Tilda Stenmark

Konsultchef. Tilda är utbildad personalvetare (HR) och har tidigare arbetat som rekryterare på andra rekryteringsföretag innan hon hittade hem till oss på Thalamus. Hon har i sina tidigare roller haft stort fokus på kandidater och search innan hon började som konsultchef. Tilda är en glad norrlänning som har intresse för människor, psykologi, träning men har inget emot att sitta i soffan och käka choklad…

tilda.stenmark@thalamus.se


 

Agneta Kleiner

Ekonomi Agneta har sån koll på bokföring, löner och fakturering  så vår revisor gör vågen varje årsbokslut.

agneta.kleiner@thalamus.se