Ledning

kaj

Kaj Böving

VD, entreprenör, pappa, man, kitesurfare, djurgårdare m.m som på fritiden helst spenderar sin tid i, på eller intill Östersjön. Startade 1988 23 år gammal bemanningsföretaget Arvako  som såldes till Randstad 2004. Var Sverigeschef på Randstad 2004-2008. Efter ett år som konsult på Almega så köpte Kaj  2009 majoriteten av aktierna i Thalamus (som då hette people to people)

kaj.boving@thalamus.se


camilla

Camilla Molander

Rekryterare utbildad lärare.  Rekryterat 1000-tals personer inom IT & teknik på Arvako, Randstad och Thalamus och tycker fortfarande att det är superkul & intressant  att intervjua. Camilla beskriver sig själv : ”Simply the best i nästan allt faktiskt. Supertrevlig, snabb i löpspåret , lagar kick-ass mat och en hejjare på rekrytering. Jag anser att det är viktigt att vara ödmjuk.”

camilla.molander@thalamus.se


christer

Christer Johansson

Rekryterare. Christer har sedan 8 Januari 2000 intervjuat c:a 10 000  personer inom IT & teknik och vill intervja tills månen trillar ner eller så länge han håller på AIK. Christer har  enligt sig själv fortfarande inte kommit ur sin 40-års kris, har allvarlig träningsdamp, springer & cyklar i parti & minut, gillar motorcyklar & rena bilar.

christer.johansson@thalamus.se

Övriga medarbetare på kontoret


6942

Andreas Johansson

Konsultchef, har varit IT-konsult sedan lanseringen av Windows 2000 med hundra olika befattningar. Erfarenheter som  han har  glädje av som  Konsultchef. Andreas tycker om att träffa sina skivstänger några gånger i veckan och försöker att börja med världen upp och ner(gå på händer)! Följer Djurgården både på Tele2 och på Hovet.

andreas.johansson@thalamus.se


Rebecka Ellis

 

 

Konsultchef. Har efter avslutad kandidatexamen inom Human Resource Management hittat hem hos oss och är nu inne på sitt tredje år. Rebecka intervjuar och anställer med en rykande fart och rår om våra konsulter med stort engagemang. Här kan du alltid förvänta dig snabb respons. Om helgerna springer hon Kungsholmen runt, målar en och annan tavla som avkoppling och träffar du på henne på dansgolvet finns det nog inte en enda dansstil hon inte behärskar. 

 

rebecka.ellis@thalamus.se


Felix Hernvall

Konsultchef, har med sin energi sprungit hela vägen från IT-konsult till huvudkontoret och bosatt sig där. Han finner otrolig lycka i att se andra utvecklas och även sig själv på gymmet. Handboll ligger även det varmt om hjärtat och pendlar ofta till sin moderklubb i Roslagen.

felix.hernvall@thalamus.se


placeholder

Agneta Kleiner

Ekonomi Agneta har sån koll på bokföring, löner och fakturering  så vår revisor gör vågen varje årsbokslut.

agneta.kleiner@thalamus.se


 

Information från ett WSIWYG custom field om SEARCH

Information från ett WSIWYG custom field om HYRKÖP

Information från ett WSIWYG custom field om VARFÖR THALAMUS

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande