Konsulttjänster

Konsulttjänster

Vår tolkning av “kunden i fokus” – Din nytta av våra tjänster måste vara större än kostnaderna.

Behöver ditt företag konsulthjälp under kortare eller längre period, erbjuder vi specialistkonsulter med olika inriktning. Hur arbetet ska se ut och vilken typ av expertis ni behöver, bestämmer ni ihop med Thalamus konsultchef, som också håller löpande kontakt med er under arbetets gång. Våra konsultchefer har själva en bakgrund som konsulter.

IT-Konsulter

Thalamus arbetar med samtliga delar av IT-infrastrukturen som till exempel övergripande strategiskt arbete och avancerad teknisk implementering. Vi arbetar också med Helpdesk- och Supportkonsulter. Våra kärnkompetenser finns inom Microsoft, VMware och Citrix.

Thalamus konsulttjänster syftar till att säkerställa en hög tillgänglighet i din IT-infrastruktur. Detta gör vi genom utveckling, integration och underhåll. Målet är att tillsammans med dig skapa en hög funktionalitet och stabilitet i din affärsverksamhet.

Exempel på våra erbjudanden inom IT: Systemspecialister, Applikationskonsulter, Databasadministratörer, Driftstekniker, Helpdeskmedarbetare, Projektledare, IT-support, IT-administratör, Nätverksadministratör, PC-tekniker, Nätverkstekniker, Servertekniker, Systemarkitekter, Web Designer och Systemansvariga.

Teknik-Konsulter

Thalamus har idag konsulter hos många spännande och  intressanta teknikbolag.

Exempel på erbjudandet inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

Information från ett WSIWYG custom field om SEARCH

Information från ett WSIWYG custom field om HYRKÖP

Information från ett WSIWYG custom field om VARFÖR THALAMUS

VARFÖR DU SKA VÄLJA THALAMUS

Vi har mycket lång erfarenhet

Det är lönsamt att anlita oss

Vi är snabba. Och trevliga

DET HÄR TYCKER VI ÄR VIKTIGT

Att du som kund känner och tycker att vi är snabba, trevliga och det är lönsamt att jobba med oss, att vår personal trivs och att du som kommer på intervju alltid blir trevligt bemött.
Vi på Thalamus är genuint intresserade av människor.

Kaj Böving, Vd

Att du som kommer på intervju till mig känner att du har fått något tillbaka även om du inte fick jobbet. Den här gången :)

Christer Johansson, Rekryterare

Att du som kommer på intervju alltid blir trevligt mottagen och att du som kund får snabb feedback på hur vår intervjuprocess går.

Camilla Molander, Rekryterare

Kontakta oss!
Skicka ett meddelande