VAD GÖR THALAMUS?

Vi erbjuder konsulttjänster och rekrytering inom IT & Teknik.

Om att vara konsult

Som konsult blir du fast anställda enligt kollektivavtal /IT telekomavtalet som b.la innebär månadslön (inte timlön som bemanningsavtalet) , där vi engagerar oss i ditt arbeta och din utveckling. För oss är alltid den anställda i fokus och den viktigaste på företaget.

Exampel på IT tjänster

Supporttekniker/Helpdesk, Drifttekniker, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

Exempel på Tekniktjänster

Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.

VARFÖR SKA MAN ARBETA PÅ THALAMUS?

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma. Det kommer du att märka om du jobbar hos oss. Vi har mycket lång erfarenhet av att hjälpa personer inom IT och Teknik till många spännande kunder och uppdrag. Här är ett axplock av anledningar för dig att jobba hos oss:

  • Vår personal är vår viktigaste tillgång.
  • Du blir alltid trevligt bemött av oss.
  • Du får alltid snabbt svar på frågor.
  • Det är lönsamt för dig att arbeta hos oss. Vi har IT telekomavtalet vilket innebär att du får månadslön, pension, utbildning och mycket mer. Thalamus är ett stabilt och lönsamt företag som funnits i 19 år.
  • Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.