Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Supply Chain Specialist II-VI Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Ditt arbete är av analytisk karaktär varför vi söker dig som är sifferorienterad, du har lång erfarenhet av arbete i Excel och kunskap inom tabeller, PIVOT och scripts. Vi söker dig som tidigare arbetat med utveckling av arbetsrutiner, arbetsinstruktioner, validering och inmatning av stora mängder data. Som du märker söker du en bred och varierande tjänst där din insats snabbt blir synlig. 

Tjänsten är en heltidstjänst, belägen på Bruttovägen i Järfälla med goda kommunikationer. 

Läs gärna mer om vår kund här: https://optical.communications.ii-vi.com/

Din bakgrund
Personen vi söker bör inneha akademisk utbildning inom logistik/inköp eller liknande och minst 2 års erfarenhet av liknande arbete. Kanske har du arbetat nära en finansavdelning med allt vad det innebär. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system och är van användare av Excel. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.


Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Det välanvända uttrycket att vara en "Doer" passar väl in på personen vi söker. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/10-20

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 
II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.
Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

Ansök nu

Administration och IT-support med start 5/10

Stockholm - Odenplan

Trivs du med att möta människor? Är du positiv, prestigelös, serviceminded och har intresse för IT? Då har vi jobbet för dig! 

 

Din nya tjänst 

I din nya tjänst kommer du att arbeta med att hjälpa människor både ansikte mot ansikte och via telefon. Tjänsten består av två delar som uppgår i en heltidstjänst. I båda delarna av arbetet är placerade på samma adress samt att du har samma arbetsledare (som också arbetar på båda delarna av organisationen).

 

Den första delen av arbetet kommer att vara i teknisk support, du tar emot ärenden via telefon och via ärendehanteringssystem. För att tycka att denna del av jobbet är roligt och utvecklande så behöver du ha ett visst intresse för datorer. Användarna är anställda inom organisationen och har frågor kring datorer, kontohantering och mobiltelefoner. Du jobbar 50% tillsammans med ett 50-tal kollegor som alla är intresserade av IT och ni hjälper varandra att klara av IT-relaterade frågor.

 

I den andra delen av tjänsten kommer du att arbeta med att ta emot personal och studenter som kommer för att bli fotograferade och hjälpta dem med behörigheter till sina tjänstekort. Här kommer du att möta personer, småprata, svara på frågor, informera, administrera, vägleda och stötta användare i utlämningar av tjänstekorten. I detta team ingår ca 4 personer och du kommer på 50% att stötta upp dem i dess verksamhet.

 

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta.

 

Din bakgrund 

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundbemötande, kan hantera stressiga situationer och har erfarenhet av att hantera kunder som är ”besvärliga” men som ändå har kundens bästa i åtanke.

Du har lätt att komma in i grupper och skapa god stämning.

Du är tydlig i sin kommunikation.

Du är noggrann i dokumentation eftersom arbetet innebär administration av säkerhetsföreskrifter och riktlinjer.

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att prata med människor. Du har ett intresse för IT men har ett ännu större intresse för människor och att hjälpa dem, att vara serviceminded och att de ska ha en trevlig upplevelse hos kunden. Du trivs med att vara behjälplig och är organisationens ansikte utåt.

 

  • Serviceminded och gillar att möta människor
  • Positiv inställning
  • Problemlösare
  • Teamfokuserad
  • Ser möjligheter och förbättringar

 

Din ansökan 

Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Tilda.Stenmark@thalamus.se eller Felix.Hernvall@thalamus.se 

Start: Ansöka snarast, intervjuer sker löpande. Annonsen kan plockas bort redan imorgon. 


Din nya arbetsgivare 

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.     Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.  På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.  Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

 

Ansök nu

Projektledning SAP Täby

Din nya tjänst
Till vår kund i Täby söker vi dig som är projektledare eller känner att du har projektledning i dig. Vill du arbeta med högteknologiska produkter i fin miljö med härliga medarbetare så har vi tjänsten för dig.

Uppdraget är att projektleda mindre projekt, tänk 1-3 personer där ni exempelvis skall plocka ut stora mängder data, leta parametrar och/eller ta fram historik i affärssystemet SAP. Du driver utvecklingen och användningen av SAP-systemen, blir supportansvarig internt samt deltar i globala projekt.

Projekten är prestigefulla och oerhört viktiga för hela produktionskedjan. 

Välkommen att söka en synnerligen spännande tjänst hos en i våra ögon mycket spännande kund med produkter i världsklass. Vår kund är stor, har kunder över hela världen och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Du arbetar dagtid.

Din bakgrund
Du är akademiskt utbildad mot produktion, logistik, ekonomi etc. Vi tycker själva att en civilingenjör inom industriell ekonomi ringar in arbetsuppgifterna rätt. Med fördel har du arbetat något år med liknande, har du ej hunnit arbeta är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten ändå. Med rätt inriktning på examensarbete kan du absolut vara rätt kandidat för oss. Du får gärna ha djupare kunskap inom SAP, alt. vara intresserad av att förkovra dig och lära dig mer om det.

För tjänsten krävs god svenska och engelska.

Du som person
Personen vi söker är såklart glad, positiv, utåtriktad och pragmatisk. Du kan tänka dig att tala inför en grupp och kanske har du hört om dig att du ibland blir den informella ledaren. I  rollen har du stora möjligheter att påverka framtida beslut gällande reservdelar, lagerstyrning mm.

Din ansökan
Vänligen ring mig Christer Johansson på Thalamus om du har frågor, jag finns på 08-120 88 744, är inte jag på plats frågar du efter Sanja Kolar 08-120 88 752. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så vänta helst inte med din ansökan. Vi tillsätter uppdraget så fort vi hittar rätt person. Söker gör du via hemsidan eller lämplig länk. Sista ansökningsdag är 19/10-20

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Ansök nu

Administratör SAP Täby

Din nya tjänst

Till långt uppdrag söker vi dig som vill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter?

Nu söker en av våra största kunder efter en administratör till deras serviceavdelning. Du erbjuds ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler tillsammans med fantastiska medarbetare. Som administratör hjälper du kunderna i processen med att upprätta dom dokument som behövs för att skicka in produkter till service. Du är delaktig i hela denna process från första kundkontakt till dess att produkten går i retur till kund. Arbetet sker i stor utsträckning genom mejlkommunikation på engelska med kunder över hela världen och du jobbar hela tiden parallellt i affärssystemet SAP där allt registreras. Även om en hel del av arbetet sker självständigt står du aldrig ensam, inom avdelningens team hjälper ni varandra! Kundkontakten sker främst via e-post på engelska.

Vår kund sitter i ljusa, fina lokaler i Täby. Tillsammans med härliga medarbetare kommer du befinna dig i en trevlig miljö.

Arbetstid är dagtid. 

Din bakgrund

  • Du har en gymnasieexamen, meriterande med eftergymnasial utbildning.
  • Du bör ha arbetat i SAP minst 3 år, gärna med bakgrund inom SAP Customer Services. Att ha arbetat i annat stort ERP-system är mycket meriterande.
  • Grundläggande förståelse av exporthantering
  • Meriterande om du har jobbat i en organisation med många och relativt komplicerade flöden, internt och externt.
  • Du talar svenska och god engelska.

Du som person
Personen vi söker vet med sig att den är serviceinriktad och kan hålla alla dom berömda bollarna i luften. Du trivs med att ge kunder service, är intresserad av förbättringsarbete, kan ge och ta emot hjälp i ditt arbete. Vidare är du glad, strukturerad, noggrann, engagerad och ansvarstagande. Att arbeta självständigt är inget problem för dig.

Då kunderna du kommer ha kontakt med finns över hela världen kräver arbetet hög nivå på både muntliga och skriftliga kunskaper i engelska samt svenska. Vår drömkandidat talar/skriver även på franska, spanska, italienska eller tyska.

Din ansökan
Du söker tjänsten via lämplig annons eller på www.thalamus.se.
Vid frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. 

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30/10–20

Hjärtligt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Ansök nu

Servicetekniker Uppsala

Din nya tjänst 

Vår kund Xylem går mycket bra och nu söker fler servicetekniker, denna gång till UPPSALA. Detta är ett långt uppdrag och goda chanser finns till anställning hos Xylem.

Xylem har stort behov av att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.  Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

 Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/ 

Din bakgrund

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen. Toppen om du är smides och/eller kunskaper inom el.
Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån. 

Du som person Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/10-20.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta uppdraget omgående.

Vänligen uppge i din ansökan till vilken ort du söker till.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. 

Din nya arbetsgivare  Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Ansök nu

Supporttekniker till välkänd organisation i Stockholm

Stockholm - Odenplan

Din nya tjänst

Du kommer att arbeta som konsult hos en av våra kunder och kunden är ett välkänt namn på marknaden.

Ditt arbete kommer att vara att hjälpa människor med IT-relaterade frågor främst genom telefon och mail. Du kommer att hjälpa till att felsöka och administrera lösningar.

Som ny på arbetsplatsen så kommer du att utbildas under den första veckan. Du kommer att få lära dig om hur du hittar i kundens system och hur du ger svar på frågor. Du kommer att få medlyssna och få coachning i dina samtal.

Till en början kommer du att få lära dig processer, rutiner och arbetssätt. Du kommer att få lära dig hur organisationen ser ut och hur ärenden ska hanteras. Ju mer du lär dig desto svårare ärenden kommer att släppas fram till dig. Frågorna som kommer till supporten kan i början handla om återställningar av lösenord eller hantering av behörigheter. Senare kommer det att handla allt mer om felsökning av datorer, nätverk och mobiltelefoner.

Du kommer att tillhöra att trevligt gäng med varma och ödmjuka människor. På arbetsplatsen så hjälper alla varandra och det finns en inkluderande gemenskap. För att passa in i gruppen så letar vi nu efter en trevlig, ödmjuk, lugn och service minded person som tycker om att prata med människor och samarbeta med andra.  

 

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

Din bakgrund

Du har kunskaper inom IT genom din gymnasieutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundtjänst sedan tidigare.

Din profil

Som person behöver du vara vänlig, hjälpsam och har enkelt att komma överens med människor. Stor vikt läggs vid personlighet.

 

Krav

·         Har erfarenhet av IT från tex gymnasium eller jobbat med IT-support (eller möjligtvis kundtjänsterfarenhet)

·         Goda kunskaper inom IT

·         Skötsam med att t.ex. komma i tid, anmäla frånvaro etc.

·         Kan tänka sig att arbeta skift (8 timmar mellan tiderna 06-23, måndag-söndag).

·         Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

 

Merit

·         Tidigare arbetat med telefon som främsta redskap.

 

Start: Mitten av oktorber

Din ansökan

Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Tilda.Stenmark@thalamus.se eller Felix.Hernvall@thalamus.se.

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom Helpdesk, second line & Drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.  Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans. På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

 

Sökord: helpdesk, help desk, service desk, servicedesk, it support, it-support, itsupport, support, supporttekniker, support tekniker, tekniker, ittekniker, it tekniker, it-tekniker, kundtjänst, itteknisk support, it-teknisk support, 

Ansök nu

Onsite tekniker till välkänt bolag

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst
Arbetet innebär att arbeta i onsite med IT-problem internt för användarna på företaget. Du kommer jobba i en glad och energigivande grupp där ni hjälper och stöttar varandra för att utvecklas. Arbetsplatsen är väldigt sociala, har en human och positiv atmosfär. Du kommer jobba i hela Stockholm och tar dig runt kommunalt. Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

 

I din roll som onsite tekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. Du kommer att få arbeta med både svenska och internationella kunder. I ert team arbetar ni flera mot att uppnå bolagets mål och du kommer tillhöra en grupp onsite tekniker med stora hjärtan och vilja att göra sitt bästa. Du kommer att ta emot ärenden främst genom ärendehanteringssytemet ServiceNow. De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen. Då hög kundnöjdhet är en viktig faktor.

 

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

 

Din bakgrund
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med IT och/eller utbildat dig. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta stort eget ansvar.

 

Vill du samla fler pluspoäng så har du jobbat i en firstline och kanske även som onsite tekniker innan. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Vi värderar högt
• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT, firstline/onsite

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ett plus
• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

 

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som onsite tekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.


Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.


Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

El/Elektronikmontör Täby

Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag. Kan du får du gärna börja arbeta omgående.

Vår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är bygga kablage, dra kablar och montera el produkter. Oftast arbetar du med montage vid bänk men även ute på maskinen. Arbetet är varierat och nästan alla produkter/kablage du bygger är unika. Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna, rena, ljusa och fina lokaler. 
Arbetstid är dagtid med viss flexmöjlighet.

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning helst mot el eller elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus. För att klara tjänsten bör du ha minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av montering, bygga kablage, kan läsa och förstå en el-ritning, installation av mjukvara, mäta av ett kretskort samt tyda dom vanligaste symbolerna på el-schemat.

Mycket meriterande med lödvana, läsa kretskortsschema, byggnation av el-rackar och komponentkännedom.  För tjänsten krävs svenska i tal och skrift samt läsförståelse i engelska.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, händig, självgående och ansvarsfull. Du är god vän av ordning & reda. Du vet med dig att du är nyfiken och modig då du bygger unika produkter. Känner du att du är nära titeln "elektronikguru" är det dig vi söker.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Täby. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/9-20

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Keywords: Månadslön, kollektivavtal, dagtid, jobb, arbete, flexibel, utvecklingsmöjligheter, långt uppdrag, "fast anställning", 100%

Ansök nu

Servicetekniker Xylem

Stockholm

Din nya tjänst
Xylem i Sverige går mycket bra och söker fortfarande servicetekniker till Sundsvall och Gällivare.

Xylem har stort behov av att både anställa nya medarbetare, att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. 
Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. 
Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

 Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/ 

Din bakgrund

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Du som person
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/10-20.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsterna under augusti.

Vänligen uppge i din ansökan till vilken ort du söker till.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik.  Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

 

Ansök nu

Kontaktpersoner