Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Lagermedarbetare Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag. Kan du får du gärna börja arbeta 1/12-20.

Vår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Vi söker dig som sätter ära i att packa & plocka rätt, har du ett antal års erfarenhet är det ett plus.
I packstationen passerar allt material som ska ut till kund, distributör eller vidare till service. De order som packas sträcker sig från litet till skrymmande och innehåller ofta känsligt material som paketeras enligt specifika krav. I arbetet ingår packning samt bokning av speditörer och ett nära samarbete med export för att säkerhetsställa dagens orderbehov.

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning. Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet från lagerarbete och packning men rätt person med rätt inställning beaktas också. Meriterande med erfarenhet i affärssystemet M3.

Du som person
Vi tänker oss att du är en person som är noggrann i ditt arbetssätt och med öga för detaljer. Du känner stolthet i ditt arbete och lämnar bara ifrån dig en väl kontrollerad produkt. Du är van att skifta tempo utan att tumma på kvalitén. Du jobbar bra i team och kommunicerar de behov som kan uppstå med arbetet. Då packningen/plockning består av olika stationer med olika krav ser vi också gärna att du är nyfiken på kunskap och villig att bredda din kompetens vartefter.


Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Täby. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 7/12-20

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt. Vi tänker att du kan börja arbeta redan 1/12-20

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Logistikkoordinator Täby

Din nya tjänst
Detta är ett långt inhyrningsuppdrag.

Till en spännande kund söker vi dig som vill arbeta som logistikkoordinator.
Din tjänst ingår i en grupp med lokala kollegor där ni utgör en viktig länk i företagets logistiska flöden. Ni supporterar kunder, produktionsenheter runt om i världen och är delaktiga i hela kedjan från inköp till att produkten finns på lagerhyllan. Din tjänst är operativ och kan på sikt utvecklas till egna ansvarsområden inom logistik. Helt enkelt en perfekt tjänst för dig som trivs i en serviceinriktad position.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

# Utföra beställningar och analysera inköpsordrar

# Analysera produktionsbehov baserat på kundordrar och lagernivåer

# Aktivt arbeta med materielbehov och säkerställa leveransprecision

Vår kund önskar hyra dig omgående och kan erbjuda fina lokaler, goda utvecklingsmöjligheter och förmånliga arbetstider. Utöver allt detta kan vi också lova dig en mycket sympatisk chef.

Din bakgrund 
Du får gärna ha arbetat i några år med liknande och känner dig trygg i en bred logistiktjänst. Tidigare bra erfarenhet är orderhantering, skeppning, produktionslogistik, kundkontakt i olika former eller spedition. Då företaget arbetar globalt behöver du goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Meriterande är erfarenhet av affärssystemet Jeeves och att ha prövat på ett arbete i en internationell organisation.

Din profil
Som person är du nyfiken, noggrann, analytisk och effektiv. Du är serviceinriktad, har ordet kundnöjdhet som ett av dina ledord och trivs i en miljö med förändringar. Är du dessutom proaktiv, modig och självgående är du definitivt den vi söker.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Har du frågor ringer du mig, Christer Johansson på 08-120 88 744 eller min kollega Sanja Kolar på 08-120 88 752. Ansöker gör du bäst via Thalamus hemsida eller annan lämplig annons. Intervjuer kommer ske fortlöpande och sista ansökningsdag är 20/12-20.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. (Dock inte under Corona tider)

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?


Ansök nu

IT-support inom sjukvård

Stockholm - Odenplan

Din nya tjänst
Vill du göra skillnad och stötta upp där det behövs som mest? Och hjälpa de som hjälper andra, då hoppas jag att detta är rätt tjänst för dig. För att vara rätt person krävs IT-erfarenhet från utbildning eller jobb (om inte båda). Det vi erbjuder är en chans att göra karriär inom IT samtidigt som du gör skillnad i samhället!

Vi erbjuder stöttning, trygg anställning och ett härligt team. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och det vill vi att du ska känna när du jobbar hos oss. Vi ser gärna att du är driven att lära dig saker och är serviceinriktad. Arbetstempot kan variera men överlag är det inte jättehögt men det viktiga är att du gillar att ta på dig varierade uppgifter. Organisationen du jobbar på är stor så det finns många olika vägar att ta sig framåt.

Lokalerna är placerade i centrala Stockholm med bra kommunikationsmöjligheter. Väl på plats så kommer du få en introduktionsutbildning och bli del av ett stort team. Ditt arbete som supporttekniker inom IT kommer innebära att svara i telefon och hjälpa kollegor med IT problem, så som mjukvara/hårdvara, behörigheter och mer. I takt med att du lär dig mer så kommer arbetsuppgifterna att förändras för att du ska trivas.

Utöver detta så erbjuder vi fastanställning med kollektivavtal, fastlön och bra villkor. Du har oss nära till hands för att svara på dina frågor, stötta dig och få dig att trivas.

Så ta chansen att utvecklas inom IT i en stor organisation där du kan göra skillnad.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du pluggat IT och/eller jobbat inom något tekniskt. Det är även plus att ha jobbat med kundtjänst, serviceyrken och med olika typer av felsökning. Viktigt att man talar svenska samt engelska.

 

Vi värderar högt
• Intresse inom IT.

• Jobbat inom IT, Telefonförsäljning, Support, Kundtjänst eller annan tjänst som innehåller kundkontakt via telefon, chatt eller mejl.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ett plus
• Utbildad inom IT/teknik

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

 

Du som person
Viktigt med en inställning av att man vill lära sig IT och att man gillar problemlösning. Då stor del av ditt jobb kommer innehålla detta. Även att man gillar att prata med människor i telefon, chatt och mejl. Du trivs med att ha kollegor omkring dig men klarar av att jobba självständigt.

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.


Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

Servicetekniker Xylem Gällivare

Gällivare

Din nya tjänst  

Xylem i Sverige går mycket bra och Xylem söker fortfarande servicetekniker till Gällivare.

Xylem har stort behov av att både anställa nya medarbetare, att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.  Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed en del kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/ 

Din bakgrund
Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex inom underhåll, fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån. 

Du som person 
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan 
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Sanja Kolar 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/11-20.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsterna snarast.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik.  Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

 

Ansök nu

Lite erfarenhet av support/kundtjänst och vill lära dig mer om IT?

Stockholm

Har du lite erfarenhet av IT-support men vill bygga på dina kunskaper? Nu söker vi en supporttekniker till en välkänd organisation i Stockholm

Din nya tjänst

Du kommer att arbeta som konsult hos en av våra kunder och kunden är ett välkänt namn på marknaden.

 

Ditt arbete kommer att vara att hjälpa människor med IT-relaterade frågor främst genom telefon och mail. Du kommer att hjälpa till att felsöka och administrera lösningar.

 

Som ny på arbetsplatsen så kommer du att utbildas under den första veckan. Du kommer att få lära dig om hur du hittar i kundens system och hur du ger svar på frågor. Du kommer att få medlyssna och få coachning i dina samtal.

 

Till en början kommer du att få lära dig processer, rutiner och arbetssätt. Du kommer att få lära dig hur organisationen ser ut och hur ärenden ska hanteras. Ju mer du lär dig desto svårare ärenden kommer att släppas fram till dig. Frågorna som kommer till supporten kan i början handla om återställningar av lösenord eller hantering av behörigheter. Senare kommer det att handla allt mer om felsökning av datorer, nätverk och mobiltelefoner.

 

Du kommer att tillhöra att trevligt gäng med varma och ödmjuka människor. På arbetsplatsen så hjälper alla varandra och det finns en inkluderande gemenskap. För att passa in i gruppen så letar vi nu efter en trevlig, ödmjuk, lugn och service minded person som tycker om att prata med människor och samarbeta med andra.  

 

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

Din bakgrund

Du har kunskaper inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundtjänst sedan tidigare.

Din profil

Som person behöver du vara vänlig, hjälpsam och har enkelt att komma överens med människor. Stor vikt läggs vid personlighet.

 

Krav

·         Jobbat med IT-support (eller möjligtvis kundtjänsterfarenhet)

·         Goda kunskaper inom IT

·         Skötsam med att t.ex. komma i tid, anmäla frånvaro etc.

·         Kan tänka sig att arbeta skift (8 timmar mellan tiderna 06-23, måndag-söndag).

·         Flytande i svenska och engelska

 

Merit

·         Har erfarenhet av IT från tex gymnasium

·         Tidigare arbetat med telefon som främsta redskap.

 

Din ansökan

Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Tilda.Stenmark@thalamus.se eller felix.hernvall@thalamus.se.

Start: början av December

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom Helpdesk, second line & Drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.  Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans. På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

 

Sökord: helpdesk, help desk, service desk, servicedesk, it support, it-support, itsupport, support, supporttekniker, support tekniker, tekniker, ittekniker, it tekniker, it-tekniker, kundtjänst, itteknisk support, it-teknisk support,

 

Ansök nu

Servicetekniker Xylem Sverige

Gällivare

Din nya tjänst 
Xylem i Sverige går mycket bra och Xylem söker fortfarande servicetekniker till Sundsvall, Gällivare, Uppsala och Stockholm.

Xylem har stort behov av att både anställa nya medarbetare, att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.  Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/ 

Din bakgrund
Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex inom underhåll, fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån. 

Du som person
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Sanja Kolar 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/11-20.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsterna snarast.

Vänligen uppge i din ansökan till vilken ort du söker till.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik.  Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

 

 

Ansök nu

Produktionsplanerare Dentatus Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering

Har du några års erfarenhet av produktionsplanering? Är du intresserad av att arbeta i en platt organisation där snabba beslut och prioriteringar tillhör vardagen?

Välkommen att söka ett spännande arbete i internationell miljö på ett mindre företag som har allt i från utveckling, tillverkning, försäljning i två intressanta branscher. Dentatus är stabila, välmående och befinner sig i en spännande förändringsfas där du kommer att bidra till att hitta nya arbetssätt och driva egna förbättringsprojekt. 

I din roll som Produktionsplanerare ansvarar du för den löpande produktionen. Du ser till att tillverkade produkter kommer ut i tid och att rätt material finns tillgängligt. Du planerar lagernivåerna och hanterar inköp av allt råmaterial.

Du har ett tätt samarbete med orderavdelningen för att säkerhetsställa leveranssäkerhet mot kund.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:

·  Planera och administrera produktionsprocessen för företagets produktion

·  Lägga inköpsordrar, leverantörsuppföljningar

·  Delaktig i årliga aktiviteter kring prognoser, säkerhetslager och standardprissättningar.

Företaget kännetecknas av en platt organisation med öppen och trevlig atmosfär där man är mån om sin personal.

Dentatus sitter i fina och väl anpassade lokaler och ligger i Spånga/Stockholm.

Vänligen läs mer om vår kund här www.dentatus.com

Din bakgrund Personen vi söker får gärna inneha akademisk utbildning inom produktion, logistik/inköp och/eller relevant flerårig arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Mycket meriterande med erfarenhet från tillverkande företag. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system samt god kunskap i Excel. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.

Du som person För att trivas på Dentatus är du prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa en tydlig övergripande bild över en produktion som tillverkar ett stort antal olika artiklar. Du vet med dig att du passar i en mindre organisation med korta beslutsvägar. Du utmanas av att driva förbättringsarbeten och arbetar resultatorienterat.

Din ansökan Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/11-20

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Dentatus är ett privatägt företag som utvecklar och tillverkar dentalprodukter. Företaget tillverkar också finmekaniska produkter riktat till verkstadsindustrin som säljs via dotterbolaget Diamantprodukter. Båda företagen är representerade i hela världen och c:a 90% av försäljningen går på export. Moderbolaget finns i USA.

Idag har företaget ett mycket spännande och konkurrenskraftig produktprogram som även inkluderar utveckling av nya produkter. Vi befinner oss i en förändringsfas som inleddes vid årsskiftet 2019/2020 med en ny ledning samt en utvecklad strategi för verksamhetsstyrning som bygger på en platt internationell organisation och arbete mellan gränserna. Vår avsikt är att växa inom nya kundgrupper och på nya marknader.

 

Ansök nu

Kontaktpersoner