Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Supply Chain Analyst Täby

Din nya tjänst
Detta är ett spännande uppdrag med start redan 2021-02-01 om möjligt.

Vi söker nu en Supply Chain Analyst/Developer till vår kund i Täby för att delta i
och driva projekt och förändringsarbete inom logistikområdet. Kunden utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde. I rollen ingår att delta i och representera HF Outbound Logistics i 2 specifika projekt under våren. Utöver det är arbetsuppgifterna att supporta logistikfunktionen med förändringsarbete och processutveckling.

Projekt 1 handlar om att delta i utredning och planering för en flytt av produktionskapacitet och inköp + orderhanteringsfunktioner till deras site i Täby. Personen kommer ansvara, planera och driva logistikdelen av den förändringen.

Projekt 2 handlar om en konsolidering av lager i Europa från ett centralt lager. Personen kommer att driva förändringsarbetet tillsammans med kompetens från övriga delar av organisationen.

 I uppdraget ingår att samarbeta med övriga funktioner både inom Operations och övriga delar av företaget i Täby och deras siter i andra Europeiska länder. Kommunikation och samarbetsförmåga är mycket viktiga för rollen.

Heltid - 40 h/veckan
Dagtid - måndag fredag 

Din bakgrund

Du bör ha erfarenhet av: 

  • Logistikflöden
  • Order- och leveransprocess
  • Processutveckling
  • Projektledning
  • Förändrings- och förbättringsarbete inom logistikområdet
  • Affärssystem

För rollen krävs minst ett par års erfarenhet av processförändringsarbete och erfarenhet av logistikflöden och lämplig utbildningsbakgrund inom logistik eller motsvarande. Även förståelse för affärssystem för orderhantering, materialflöden med mera är betydelsefullt. Arbetsspråk är svenska och engelska.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. En problemlösare, lagspelare och effektiv är även ord som beskriver dig bra. 

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-02-01.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Kvalitetsingenjör /SQA Supplier Quality Assurance Engineer

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Till kontoret i Stockholm söker vi dig som vill arbeta som SQA och trivs med att ha leverantörskontakter. Som SQA är du ansiktet utåt mot leverantörerna där du blir en viktig kugge i de kvalitetsfrågor som kommer upp.

Denna roll innefattar bland annat att genomföra audits och uppföljning av Elektas leverantörer i enlighet med de standarder och kvalitetssystem som Elekta tillämpar.

Vidare kommer du att arbeta tillsammans med leverantörerna med att säkra och förbättra tillverkningsprocesser och du bidrar med din kunskap om tillverkning och kvalitetssäkring i hela produktlivscykeln. Arbetet innebär även att aktivt driva det långsiktiga kvalitetsförbättrande arbetet med leverantörerna.

Elekta Neuro har utlagd (outsourced) produktion vilket betyder att kvalitetssäkringen av vår tillverkning sker hos leverantörerna. Ansvaret i denna roll är brett och kräver ett stort kunnande om produkter, kvalitetssystem och produktionsteknik kopplat till Neuros produktportfölj.

Elektas produkter är uppbyggda i blandade material och tekniker, bland annat komposit och stora gjutna detaljer men även elektronikkomponenter, det leder till att en generell kunskap om olika tillverkningstekniker i denna roll är önskvärd. Elektas leverantörer finns mestadels i Sverige men även runt om i världen, en del av tjänsten innefattar resor.

Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt globalt bolag med banbrytande produkter. Läs gärna mer på www.elekta.com

Din bakgrund
Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande.

Du har en passion för teknik och har dessutom helhetssyn, struktur samt strategisk och analytisk förmåga, Vidare har du god kunskap om produktionsteknik och en förmåga att förstå ritningar. Du måste behärska de senaste verktygen gällande kvalitetssäkring och förbättringsmetoder. 

Personen vi söker har några års erfarenhet som exempelvis kvalitetsingenjör eller SQA, och är bekant med ISO 9000 och gärna ISO13485.

Erfarenhet av audits, avvikelsehantering, CAPA och verktygskalibrering är önskvärt. 

Du som person
Som person är du drivande, självständig, strukturerad och bra på att skapa och upprätthålla relationer. Du kan obehindrat formulera dig både i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Du arbetar gärna tillsammans med andra och föredrar en kommunikativ miljö med prestigelös attityd. Du har gärna en utåtriktad personlighet och tycker om att ta ansvar och egna initiativ. Kombinerat med förmåga att få saker gjorda på kort tid är detta egenskaper som är nödvändiga för en SQA på Elekta.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett trevligt medtech-företag där du sitter i fina lokaler mitt i stan. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare, Camilla Molander, 08-120 88 788 eller Christer Johansson 08-120 88 744.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 
Elekta Neuro Solutions utvecklar och levererar produkter för neurokirurgi med produkterna Leksell Gamma Knife Icon (LGK) och Leksell Vantage Sterotaktiska system. LGK produkten är uppbyggd av mekanik, elektronik och mjukvara. Produkten är uppbyggd av delsystem som  skeppas till kundens site där den monteras ihop och verifieras av Elekta. Huvudprodukten inom det stereotaktiska system sortimentet är Vantage systemet för öppen hjärnkirurgi.

Läs gärna mer om våra produkter här https://www.elekta.com/radiosurgery/ och https://www.elekta.com/neurosurgery/leksell-vantage-stereotactic-system/.

Ansök nu

Supporttekniker till välkänd organisation

Stockholm

Din nya tjänst

Du kommer att arbeta som konsult hos en av våra kunder och kunden är ett välkänt namn på marknaden.

Ditt arbete kommer att vara att hjälpa människor med IT-relaterade frågor främst genom telefon och mail. Du kommer att hjälpa till att felsöka och administrera lösningar.

Som ny på arbetsplatsen så kommer du att utbildas under den första veckan. Du kommer att få lära dig om hur du hittar i kundens system och hur du ger svar på frågor. Du kommer att få medlyssna och få coachning i dina samtal.

Till en början kommer du att få lära dig processer, rutiner och arbetssätt. Du kommer att få lära dig hur organisationen ser ut och hur ärenden ska hanteras. Ju mer du lär dig desto svårare ärenden kommer att släppas fram till dig. Frågorna som kommer till supporten kan i början handla om återställningar av lösenord eller hantering av behörigheter. Senare kommer det att handla allt mer om felsökning av datorer, nätverk och mobiltelefoner.

Du kommer att tillhöra att trevligt gäng med varma och ödmjuka människor. På arbetsplatsen så hjälper alla varandra och det finns en inkluderande gemenskap. För att passa in i gruppen så letar vi nu efter en trevlig, ödmjuk, lugn och service minded person som tycker om att prata med människor och samarbeta med andra.  

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

Din bakgrund

Du har kunskaper inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundtjänst sedan tidigare.

Din profil

Som person behöver du vara vänlig, hjälpsam och har enkelt att komma överens med människor. Stor vikt läggs vid personlighet.

 

Krav

·         Jobbat med IT-support eller möjligtvis kundtjänsterfarenhet

·         Intresse för IT och att hjälpa människor

·         Skötsam med att t.ex. komma i tid, anmäla frånvaro etc.

·         Kan tänka sig att arbeta skift (8 timmar mellan tiderna 06-23, måndag-söndag).

·         Flytande i svenska och engelska

 

Merit

·         Har erfarenhet av IT från tex gymnasium

·         Tidigare arbetat med telefon som främsta redskap.

 

Din ansökan

Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Tilda.Stenmark@thalamus.se eller Felix.Hernvall@thalamus.se.

Start: troligtvis i Februari

 

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom Helpdesk, second line & Drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.  Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans. På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

 

Sökord: helpdesk, help desk, service desk, servicedesk, it support, it-support, itsupport, support, supporttekniker, support tekniker, tekniker, ittekniker, it tekniker, it-tekniker, kundtjänst, itteknisk support, it-teknisk support, 

Ansök nu

Kontaktpersoner